Follow Me Dashboard
Song

TITLE: 2013
Thursday, January 10 | 8:29 PM | 0 comments

Hi there, Asalamualaikum.

This is my first entry of 2013. Dah lama tak update blog sebab nak luah tapi tak terluah. 2012 adalah tahun yang menyedihkan bagi sayalah. Alhamdullilah tahun itu sudah pun berlalu. Hati ini masih berbekas dengan kisah kisah lama. Hanya ku mampu berdoa kepada Ilahi agar ia dapat dilupakan sikit demi sikit, hari demi hari. Allah maha pemurah, dia tarik satu demi kebahagiaan kita sebab dia nak gantikan dengan yang lebih baik. Saya sangat bersyukur kerana saya salah seorang yang diuji olehnya. 

Things happen around me :

1. I have a crush tapi hanya seorang je tahu dalam dunia ni. haha kan. Izzatur Nadhirah. we have share a lot about our crush life. There so much fun. being hurt. jealousy. curios. sad. Happy. sweet moment. Romantic times. I think it better this way. 

2. Around 7 december 2012. My birthday, tak macam tahun lepas ada orang nyanyikan birthday song. Tapi tahun ni, makan makan makan. kisah pulak kitakan tak ada orang nyanyi. Sambut dekat Terengganu. Happy sikit dok. 

3. Saya dah berubah. Terima kasih dekat kakak Syasya Razi yang selalu dengar masalah saya, nasihat saya. Kita ni manusia selalu buat salah. sebagai seorang manusia kita kena perbaiki. Alhamdullilah semua nya okay. "Jadilah macam pokok yang berbuah lebat. orang baling batu, kita bagi buah :)". Tak perlu hiraukan apa orang nak cakap. This is between me and Allah. Apapun, Alhamdullilah Allah pertemukan orang seperti kak sya.

4. Sebenarnya banyak lagi nak cakap. tapi masalahnya lupa. banyak makan semut kita ni kot. hehe. Tahun ni InsyaAllah kita nak sambung belajar. setahun rehat buncitkan perut. Nak belajar pulak. Semoga Allah memberi peluang. Aminn :) 

Terima kasih sebab sudi baca.

-End- 





Old things